Ay-liike ja huolestuttava liikenneympyräselkkaus

Heti aluksi totean, että en ole ay-liikettä vastaan. Olen sen puolesta, että ay-liike uudistuisi. Toivon, että se luopuu jääräpäisestä, työtä hävittävästä yhteiskunnan halvaannuttamisstrategiastaan ja ryhtyy toimimaan työpaikkojen säilymisen puolesta.

Tansanian Dar es Salaamissa työskentelevä tuttavani sanoi muutama vuosi sitten, että ”meillä Afrikassa suurin ongelma on liikenneympyröissä seisoskelevat nuoret miehet”. Nämä nuoret ovat työttömiä ja vailla tekemistä eikä heillä ole mitään näkymää tulevaisuuteen. Mutta miksi he seisoskelevat liikenneympyröissä ja mikä siinä on se ongelma?

Lue koko artikkeli: liikenneympyräselkkaus

Tietoja Minna Isoaho

Minna Isoaho strategiakonsultti ja johtamisen sparraaja.
Kategoria(t): 2015 Uusi Suomi -blogit, Ay-liike, Politiikka, Yhteiskunta Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.