Kymmenen kysymystä sotesta pääministeri Sipilälle

Sote-mallista on päästy sopimukseen. Vai onko? Näyttää nimittäin siltä, että tehty päätös sisältää vain periaatesopimuksen uuden väliportaan hallinnon luomisesta maahamme. Toteutus sosiaali- ja terveyspalveluiden uudistamiseksi on vielä kokonaan suunnittelematta.

Lue koko artikkeli: kymmenen kysymystä sotesta

Huom! Uusi Suomi toimitti blogissani esittämät 10 kysymystä pääministerin kansliaan vastattavaksi. Ainakin kuntien talouskysymyksiin on tämän jälkeen palattu hiukan eri fraasein. Liekö tämä teksti auttanut taustoittamaan kokonaisuutta.

Tietoja Minna Isoaho

Minna Isoaho strategiakonsultti ja johtamisen sparraaja.
Kategoria(t): 2015 Uusi Suomi -blogit, Johtaminen ja päätöksenteko, Politiikka, Talous ja bisnes Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.